CONTACT SCOALA SKI POIANA BRASOV

Când vine vorba de a găsi o școală de schi și un instructor de renume în Poiana Brașov, R&J Ski School ar trebui să fie în fruntea listei tale. Instructorii lor experimentați, facilitățile excelente și angajamentul față de siguranță îi fac alegerea ideală pentru aventura ta de schi. Explorează cu încredere pârtiile Munților Carpați, știind că R&J Ski School te va ajuta să devii un schior priceput și încrezător. Călătoria ta la schi începe aici!

AI O INTREBARE ? 

R&J Scoala de Ski Poiana Brasov va sta la dispozitie!

Primim  solicitări prin apeluri, e-mail și rețele sociale. Vă mulțumim mult pentru răbdarea dvs. în timp ce lucrăm pentru a răspunde tuturor oaspeților noștri în cel mai scurt timp.

La R&J Ski School Poiana Brașov ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile pentru oaspeți. Avem răspunsurile pe care le căutați, trebuie doar să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail. Așteptăm cu nerăbdare să va transformam  vacanta la care visati intr-una reala.

Contact scoala ski snowboard Poiana Brasov

  • Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski si snowboard organizate de R&J Ski School din Poiana Brasov pentru sezonul 2023 – 2024. Lectiile de ski si snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.
  • Tarife scoala ski valabile doar cu rezervare platita anticipat !!! Tarife deja reduse cu 15- 20 %.

     

 

CONTACT SCOALA SKI - R&J Poiana Brasov

Voi faceti rezervarea

Iar noi ne ocupam de restul !

Google Maps by Embedgooglemap.net
Call Now Button