CATEVA CUVINTE

 

R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School

 

Despre  R&J Școală de Ski Poiana Brașov.

Experienta noastra >30 ani

Clienti multumiti > 10000

   tripadvisor R&J ski Poiana BrasovRecenzii R&J scoala ski , inchirieri ski, bootfitting Poiana Brasov

R&J - Școală de Ski si Snowboard Poiana Brasov

INVATA SA SKIEZI CA UN PROFESIONIST !

R&J -  Scoala de ski si snowboard din statiunea Poiana Brasov are un  program destinat invatarii si perfectionarii ski-ului. Suntem  o echipa de monitori de  ski profesioniști,  experimentati in adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui turist, pentru a avea o experienta  sigură si de neuitat .

- Nu este niciodată prea târziu să faceti sport, chiar daca veti alege ski-ul sau snowboard-ul. Cu  incredere în competențele instructorilor scolii de schi R & J Ski School / Ski Rental veti descoperi fascinația sporturilor de zăpadă. Așteptăm cu nerăbdare vizita dvs.!

- Un instructor de ski / snowboard , nu trebuie să fie un sportiv ex-olimpic pentru a fi un monitor de ski eficace. De fapt, trebuie sa fie o personalitate entuziasta și sa aiba pasiune pentru ski . Sigur, in meseria de instructor ski este nevoie și de calificare , de cunostinte necesare de predare de la nivelul de incepatori , intermediari, pana la nivelul de avansati , sa aiba abilitati de comunicare, atitudine, prezenta de spirit,  sa asigure siguranta elevilor, si nu in ultimul rand sa transmita cursantilor dragostea lor fata de acest nobil sport.

In funcție de nevoile și obiectivele dvs, puteți să alegeti lecția privata, sau cea de grup. Fie că este vorba de distracție pentru toată familia, sau evadarea unui grup de prieteni , scoala de schi R&J Ski School  va poate recomanda  programul dorit de distractie in Poiana Brasov .

- Aveti de asemenea posibilitatea explorarii  muntelui alaturi de un ghid montan /  instructor de ski sau snowboard.

 

  !!!    Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski  si snowboard organizate de R&J Scoala de Ski din Poiana Brasov pentru sezonul 2024 – 2025.  Lectiile de ski / snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia de langa sediul scolii, sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra  ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

scoala ski poiana brasov , rezervari

Mereu Alaturi de dumneavoastra

echipa noastra

Janin Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov Romania

Janin

Monitor de ski din anul 1988
cu o bogata experienta, din anul 1988 la Oficiul National De Turism - Carpati Brasov, atestat de “ Ministerul Turismului Oficiul De Autorizare Si Control In Turism ” nr. : 0292 / Ghid Sportiv cu specializarea Instructor Ski. Instructor / Monitor Ski calificat,*** Formator de formatori, cod COR 242402. *** Membru activ al International Ski Instructors Association: ISIA si membru A.M.P.S.R. Atestat de “Asociatia Nationala A Ghizilor Si Instructorilor Sportivi Din Turism ” – A.N.G.I.S.T. ca si ghid sportiv specializat in jocuri de zapada si tehnici de supravietuire montana, actiuni de tipul team building. *** Fost schior de performanta la Asociatia Sportiva Armata Brasov din anul 1980, membru al lotului national de ski, multiplu campion national la ski, juniori 1 si 2, *** Campion al concursurilor de ski organizate de sponsorii: Vodafone, Orange, Coca Cola in perioada 2004-2008 si Loteria Romana 2011. *** Castigator al locului II la Cupa Fischer Transalpina 2023. *** Castigator al locului II la Campionatul National al Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania, Transalpina 2023.*** Castigator al locului II la Campionatul National al Monitorilor de Ski, Predeal 2019. *** Castigator al locului II la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vatra Dornei 2018 . *** Castigator al locului III la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Valiug 2017 . *** Castigator al Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vidra 2016. Locul I la Cupa Monitorilor profesionisti din Romania in anul 2006. *** Coordonator / Manager al echipei R&J Scoala Ski Poiana Brasov din anul 2007. Licentiat in stiinte economice / afaceri internationale si turism, Universitatea Transilvania din Brasov. *** Vorbitor de limba engleza si italiana.
Roxana Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov

Roxana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2002, mai ales in initierea celor ” mici ” ( 3-14 ani ). Instructor gimnastica sportiva si aerobica. Fosta componenta a lotului de atletism junioare Tg Mures. Licentiata in management. Specializata in initiere ski si tehnici de supravietuire montana, rabdatoare, optimista. Vorbitoare de limba spaniola, engleza si italiana.
+

0

Ore
Bogdan Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov Romania

Bogdan

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association cu o bogata experienta, din anul 2012. Ghid montan - A.G.M.R. Ghid de turism din anul 2011. Pilot parapanta din anul 2010. Vorbitor de limba engleza si franceza
+

0

Ore
Instructor ski la R&J Scoala ski si snowboard Poiana Brasov

Andreea

Monitor de ski
Masterand în Performanță Sportivă si Management Sportiv - specializare schi alpin, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din Brașov. Diplomă de Licență – Sport și performanță motrică,specializare Atletism, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație fizică și Sporturi Montane din Brașov. Profesor-antrenor de specialitate atletism - Liceul cu Program Sportiv Brașov.
+

0

Ore
Monitor de ski & snowboard in Poiana Brasov la R&J Scoala Ski

Ilka

Monitor de ski & snowboard
cu masterat în Managementul Sportiv și Performanță Sportivă, cu specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov. Licențiată în educație fizică și sport cu Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2014. Locul II și III la Campionatul Național Universitar la Schi Alpin 2015, Poiana Brașov – Proba Slalom Uriaș si Super G. Profesor de educație fizică și sport. Vorbitoare de limba română, maghiară și engleză.
+

0

Ore
Andrei Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov Romania

Andrei

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, incepand cu copii de 3 ani pana la predarea detaliilor tehnice  pentru cei care doresc o imbunatarire a tehnicii de ski.
+

0

Ore
Instructor de ski Poiana Brasov | R&J Ski School Poiana Brasov

Ioana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore
Alex Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov Romania

Alex

Monitor de ski & snowboard
membru al Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010.
+

0

Ore
Ski instructor la R&J scoala ski Poiana Brasov

Alain

Monitor de ski
membru al Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010. Fost schior de performanta.
+

0

Ore
Radu-Ski-Instructor-RJ-Ski-School-Poiana-Brasov-Romania

Radu

Monitor de ski
membru al Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta . Vorbitor de limba engleza .
+

0

Ore
Cristi Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov Romania

Cristi

Monitor de ski
membru al Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania , afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, fost skior de performanta.
+

0

Ore
Instructor de ski , snowboard , ski telemark, in Poiana Brasov

Alex

Monitor de ski alpin, telemark si snowboard
membru al Australian Professional Snowsport Instructors, afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2015. Instructor de sporturi alpine in Australia la Perisher Ski Resort din anul 2015. Calificat in scolarizarea persoanelor cu dizabilitati cognitive sau fizice.
+

0

Ore
Horia Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov Romania

Horia

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore
Adi Ski Instructor R&J Ski School Poiana Brasov Romania

Adi

Monitor de ski
membru al Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania , afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2019.
+

0

Ore
poiana brasov ski instructor la R&J scoala ski , snowboard din poiana brasov

Gino

Monitor de ski
membru al Australian Professional Snowsport Instructors, afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta.
+

0

Ore
Call Now Button