Statiunea de ski si snowboard Poiana Brasov Romania

Zona de schi si snowboard din statiunea Poiana Brasov

Harta statiunii Poiana Brasov - Scoala de ski - Centru inchirieri ski - Ski Service - Bootfitting Poiana Brasov
Harta statiunii Poiana Brasov – Scoala de ski – Centru inchirieri ski – Ski Service – Bootfitting Poiana Brasov

Zona de schi Poiana Brașov se află la poalele Masivului Postăvarul și este situată în centrul României, la nord de Brașov. Zona de sporturi de iarnă a servit ca loc de desfășurare pentru competițiile de schi românești, inca din anul 1906. De aceea, sunteti așteptati cu nerăbdare partii provocatoare și variate. Este catalogata ca zona de schi de top ca mărime in România, fiind populară, deoarece este extrem de modernă.

Pentru coborare sunt disponibile douasprezece pante diferite. Zona cuprinde un total de 22,4 kilometri de pârtii. Există trei pârtii ușoare pentru începători și familii. Există o pantă roșie, disponibilă pentru schiorii mai avansați. Dar si profesioniștii își pot dovedi abilitățile pe trei pante negre, provocatoare.

Cinci teleschiuri și două telescaune vă transportă la zona de schi. Există, de asemenea, o telegondolă și două telecabine. Zona de schi este potrivită atât pentru schiori, cât și pentru snowboarderi.

Zonele cu pârtii de zăpadă adâncă nepregătite sunt perfecte pentru adepții adrenalinei și pentru schiorii experimentați. Dacă doriți să vă îmbunătățiți tehnica, cel mai bine este să rezervați un curs de schi la una dintre școlile de schi locale.

Scoala de ski si snowboard din poiana Brasov
R&J scoala de ski si snowboard din statiunea Poiana Brasov
R&J scoala de ski si snowboard din statiunea Poiana Brasov

Scoala de Ski din Poiana Brasov are un  program destinat invatarii si perfectionarii ski-ului. Monitori de  ski profesioniști,  experimentati in a adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui turist, pentru a avea o experienta  sigură si de neuitat.

Centrul de inchirieri ski si snowboard din Poiana Brasov
R&J Centru de inchirieri ski si snowboard din Poiana Brasov
Ski service in Poiana brasov

R&J Ski Center Poiana Brasov ofera servicii de reparatii si intretinere a schiurilor si snowboardurilor

Numai un schiu bine întreținut este un schiu perfect ! Personalul R&J, cu înaltă pregătire și experiență, se asigură că vă ofera servicii de schi și snowboard perfecte. Alături de un serviciu de schi clasic, R&J Ski Service este, primul dvs. punct de referință atunci când vine vorba de reparații, intretinere si înlocuire a pieselor cu probleme.

Ceruire la cald pentru skiuri si snowborduri in Poiana Brasov la R&J Ski Center
R&J Ski service in Poiana Brasov
Bootfitting Poiana Brasov – Personalizare a bocancilor de schi si snowboard

Personalizam branturi si carcasa claparilor prin termoformare si frezare

Masurarea exacta a piciorului dumneavoastra se face dupa o analiza atenta, brevetata! Pentru a găsi gheata potrivita pentru dumneavoastra, folosim tehnologia de ultimă generație și experiența noastră dobandita la cursurile de specialitate din Austria, la care specialistii R&J au luat parte.

RJ-bootfitting-Poiana-Brasov-Scoala-ski-si-centru-inchirieri-1
R&J-Bootfitting Poiana-Brasov
online booking ski school . ski instructor, ski rental gear
Call Now Button