INSTRUCTOR SKI POIANA BRASOV – R&J – Ski INSTRUCTOR LA CEL MAI BUN PRET DIN POIANA BRASOV

R&J cea mai buna scoala de ski din Poiana Brasov - instructori ski profesionisti

DE CE SA ALEGI UN INSTRUCTOR DE SKI PREMIUM  R&J?

Dacă ar trebui să rezumam filozofia noastră in predarea schi-ului în câteva cuvinte, ar suna : „pentru calitate, în loc de cantitate”! Acesta este serviciul nostru ! Instructor Ski Poiana Brasov cel mai bun raport calitate – pret / tarif

R&J Instructor ski si snowboard Poiana Brasov

Rezervari online instructor ski Poiana Brasov
Rezervari online instructor ski Poiana Brasov
Poiana Brasov – Instructor de ski

Scoala de ski si snowboard R&J  s-a născut din pasiunea și dorința de a inspira si pe altii ,  cu secretele sporturilor de iarnă, precum și cu un stil de viață sănătos. Cu noi aveți flexibilitatea deplină de a rezerva serviciile noastre de schi în orice data in Poiana Brasov !

Din 2007, când am început să punem bazele Scolii de schi R&J, am descoperit ca lumea are nevoie și apreciază serviciile noastre de înaltă calitate. În plus, oamenii sunt cea mai bună motivație pentru a merge mai departe, a dezvolta și a crea noi oferte și mai multe servicii pentru a satisface cerințele viitorilor clienți.

R&J Instructor ski si snowboard Poiana Brasov

Prin experienta ca fosti schiori de performanta, pasiune și experiență puternică in domeniul schiului, am devenit specialiști rafinați pe pârtii, precum și în relațiile cu clienții noștri. Le câștigăm încrederea și le urăm bun venit an de an la școala noastră de schi din Poiana Brasov. Îi indrumam si sprijinim să profite la maximum de ei.

R&J Ski instructor ISIA, in Poiana Brasov ski school
R&J Ski instructor ISIA, in Poiana Brasov ski school
R&J instructor ski Poiana Brasov Romania, medaliat in Campionatul Romaniaei de instructori profesionisti de ski 2023

CONCENTRATI PE CALITATE PREMIUM

Practic suntem o școală de schi din Poiana Brasov care detine propriul centru de inchirieri, centru de ski- service, precum si un modern centru de Bootfitting, personalizare integrala a claparilor de schi.  În plus, lecțiile noastre de schi de primă clasă sunt o combinație între efortul, experienta și entuziasmul instructorilor. Cu siguranță vă permite să învățați de la profesioniștii schiului și, respectiv, să vă îmbunătățiți abilitățile de schior. Echipa noastră de instructori de ski este extrem de fericită să împărtășească cunoștințe și experiență, contaminându-vă cu pasiunea pentru sporturile de iarnă și dragostea pentru munte.

Scopul nostru principal este să oferim servicii excelente la cel mai înalt nivel! Cunoaștem nevoile clientilor, avem grijă de siguranța lor și le oferim  distracție!

R&J Ski Instructor – Poiana Brasov

Instructori de ski ai scolii R&J Poiana Brasov

Noi punem suflet în tot ceea ce facem. Vă aducem bucurie din experienta noastra montană. De ce? Raspunsul este simplu! Cu siguranță ne place ceea ce facem și știm cum să facem. Mai mult, putem face o tura de partie în plus atunci când vine vorba de mulțumirea clienților noștri și, la urma urmei, cea mai bună răsplată a noastră este sa va intoarceti  la noi  doar pentru că am reușit să facem din vacanța voastra o experiență de neuitat!

R&J Ski School Poiana Brasov. Instructor Ski Poiana Brasov cel mai bun pret – tarif
Rezervă-ți un instructor de ski privat, vino să ne cunoști și începe o relatie pe termen lung cu R&J Ski School – Ski Rental din Poiana Brasov!
online booking ski school . ski instructor, ski rental gear

DE CE SA ALEGI UN INSTRUCTOR DE SKI PREMIUM  R&J?

Dacă ar trebui să rezumam filozofia noastră in predarea schi-ului în câteva cuvinte, ar suna : „pentru calitate, în loc de cantitate”! Acesta este serviciul nostru.

Cu o expertiză unică în aer liber, suntem capabili să vă oferim cea mai bună experiență de sport alpin. Experiențe memorabile, distracție, siguranță și liniște vor face întotdeauna parte din pachetul nostru de vacanță de iarnă.

Distractie , relaxare, calitate si voie buna cu instructori scolii R&J Poiana Brasov

Avem o ofertă limitată, rezervați mai devreme!

Tarife !!!

online booking ski school . ski instructor, ski rental gear
Rezervari online instructor ski Poiana Brasov

R&J ski school ski rental Poiana Brasov
R&J Ski Rental Poiana Brasov
Poiana Brasov Ski Service
Poiana Brasov Ski Service
Bootfitting Poiana Brasov , Brasov , Romania
Bootfitting Poiana Brasov , Brasov , Romania
Call Now Button